zaterdag 25 november 2017

De mystiek van direct healing

Voorpagina De mystiek van direct healing
Omslag ontworpen door Kike Spahr van der Hoek
Op 15 december 2017 kwam deel 1 van een trilogie door Beren Hanson uit met als titel De mystiek van Direct Healing, beleef je bestaan als eenheid. Realiseer je liefde in jezelf.

In 'De mystiek van Direct Healing' verwoordt Beren Hanson de concrete ervaring van: 'je onmiddellijk spiritueel geheeld voelen' en formuleert tezelfdertijd een geestelijke in plaats van een louter materialistische filosofie van de geneeskunde. Daarnaast raakt dit onderwerp direct aan de centrale spanningsvelden waar we aan het begin van de 21e eeuw mee te maken hebben: oorlog en conflict versus innerlijke vrede, en kapitalistische economie versus ecologie.

Een citaat:
Je gerichtheid op je ego, heeft je van het bestaan vervreemd. Je ego vormt in feite niets meer dan het perspectief van waaruit je je bewust bent van je persoonlijke leven als geheel, in vergelijking tot HET BESTAAN. Maar de schijnbare waarnemer; je ego, bestáát niet echt. Je kunt alleen ZIJN. Je kunt niet zijn wat je waarneemt en tegelijk ook de waarnemer zèlf zijn. Daarom moet iedere mens God; de Liefde voor Het Bestaan of Moeder Aarde; de Liefde voor Zijn Hogere Wezen, uit zichzelf opnieuw geboren laten worden, want dat is je enige gemeenschappelijke werkelijkheid en die zit in iedereen!

Het boek is onder andere te koop in de boekhandel en op bol.com.

Op dit blog kunnen lezers een dialoog aangaan met elkaar en de auteur over de thema's uit het boek.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten